poročno ličenje

Poročno ličenje

Poroka je eden izmed najpomembnejših dni v vašem življenju. Zato je razumljivo, da si boste na ta dan želeli izgledati lepi, sveži ter elegantni.

S pomočjo najboljših ličil poskrbim, da boste izgledali čudovito, make-up pa bo ostal lep skozi cel dan, Tako se boste vedno počutili dobro v svoji koži in bile kadarkoli pripravljeni na kamero. Poročni make-up prilagodim vašemu stilu in željam, tako da se boste na vaš dan počutili udobno in sproščeno.

Več o ponudbi poročnega ličenja si preberi na spletni strani poročno-ličenje.si

priložnostno ličenje

Priložnostno ličenje

Ko se morate sprehoditi po rdeči preprogi, ko vas čaka pomemben poslovni sestanek, družabna večerja, maturantski ples, rojstni dan ali preprosto zmenek, vam bom pomagala, da izgledate, kar se da najbolje – samozavestni in pripravljeni na vaš poseben dogodek. 

tečaji ličenja

Tečaji ličenja

Mnogo žensk si želi izgledati in počutiti najlepša, pa ne vedo kako to doseči. Ne vedo, kako poudariti najboljše poteze obraza ali pa prekriti nepravilnosti, ki jih motijo. Zato vam bo make-up tečaj pomagal, da dosežete svoj idealen izgled, ki ste si ga vedno želeli.

Tečaji so prilagojeni specifičnim željam in potrebam vsake tečajnice. Pridobili boste razumevanje in znanje o ličilih ter mehko roko pri ustvarjanju želenega in vam primernega videza. Izvedeli boste tudi veliko malih skrivnosti mojstrov ličenja, ki vam bodo pomagale pri nanašanju ličil in prekrivanju nepravilnosti.